Eyl

Okulumuz 10. ve 11. sınıf gönüllü öğrencileri, BT öğretmeni Hayrettin KÖROĞLU gözetiminde, Osmangazi Gençlik Merkezi'nin düzenlediği TeknoFest gezisine katıldı. Okulumuz öğrencileri Tophane Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte aynı otobüste yolculuk yaptı. Birçok yerli ve millî yeni teknoloji ile tanışan öğrencilerimiz, gösteri uçuşlarını da hayranlıkla izlediler. Yarışmalara katılarak ödüller kazandılar. Türk Yıldızlarının, SoloTürk'ün, rus uçaklarının akrobasi uçuşlarını izleyip, dıron yarışlarına seyirci oldular. SAS komandolarıyla tanışma fırsatı buldular. Üniversite öğrencilerinin projelerini incelediler. Birçok teknolojinin bir arada olduğu festival renkli görüntülerle izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Eyl

Yeni eğitim-öğretim yılı tüm Erkek Lisesi ailesine hayırlı olsun.

2019 YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

May

Okulumuz STEM Kulübü danışman öğretmeni Özcan ÜNVER ve kulüp öğrencileri tarafından "Bilim Şenliği ve TÜBİTAK 4006 Yarışma Projeleri" sergisi açıldı. 29 Mayıs 2019 tarihinde okulumuz tarihî binada yapılan açılışa İlçe Millî Eğitim Müdürü Gürhan ÇOKGEZER, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Kadir YIKILMAZ, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Rasim ALKAÇ, Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi Müdürü Fatih ODABAŞ ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Muallâ BULUT katıldılar. Projelerde emeği geçen Kimya öğretmenimiz Özcan ÜNVER'i ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

SIFIR ATIK Projesi kapsamında okulumuzda toplanan mavi kapaklar Osmangazi Belediyesi belediye ekiplerine teslim edildi.