GençBiz Sponsorluk Anlaşması

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Almanca Öğretmeni Yasemin Göç danışmanlığında Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen GençBizz Girişimcilik Projesine ilk defa katılarak Türkiye 2.liği ile büyük bir başarı elde etmiştik.Bu yıl da aynı istek ve azimle yine Almanca Öğretmenimiz Yasemin Göç danışmanlığında LeavesFlair GençBizz şirketi olarak çevre temalı projemizle yolumuza devam etmekteyiz. Projemize yarı final aşamasında sponsorluk desteği sağlayarak, bizlerin bir adım daha ilerlememizi sağlayan okulumuz mezunlarından Taşkonak İnşaat sahibi Sayın Ali Taşyakan Bey'e katkılarından dolayı Bursa Erkek Lisesi LeavesFlair GençBizz Şirketi olarak teşekkürlerimizi sunuyor, iş hayatlarında başarılar diliyoruz.

14-03-2023

Yayın: 14.03.2023 - Güncelleme: 14.03.2023 14:11 - Görüntülenme: 254