T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Erkek Lisesi

Etwinning Projeleri

 

COME  ON! TELL ME...


27-04-2021

We launced the Project named COME ON!TELL ME in September,2020 with 25 students and five partners from Turkey(3),Czech Republic and North Macedonia.

About the project

Nowadays teenagers prefer making friends via social media and they have some difficulties to feel the rhythm of friendship.As we know our students need to make friends not only on social media but also in real life to share their feelings, thoughts, ideas and experiences with their friends and in order not to feel alone.

This project will bring students of the same age together who are also concerned about making good friends in a foreign language with the help of ICT skills. It will also enable them to grow emotionally and socially. We expect our students to build a good friendship while improving their language and developing 21st century skills.          

27-04-202127-04-2021

                         

                                                     

                 

 

 

 

 

 

 

 "Öğrenmekten keyif alıyorum."(2020-2021):

Etwinning projemizi okulumuzdan Yasemin GÖÇ Bursa'dan yaklaşık 10 okulun katılımı ve 1 yabancı ortağımızın da katkılarıyla yürütmektedir. Projede; Farklı okullarda görev yapmakta olan Almanca öğretmenlerinin yanı sıra aynı zamanda İngilizce öğretmenleri de yer almaktadır. Projenin konusu; Web 2 araçları kullanarak belirlenen konuların hem İngilizce müfredatına hem de Almanca müfredatına uygun bir şekilde aktarılması amaçlanmaktadır. Bu projeyle birlikte ekip üyeleri; yeni gelişen teknolojiyle  disiplinlerarası geçişin ne kadar uyumlu bir şekilde ilerlediğini göstermek istemişlerdir.

 

"Ich frage dich, du fragst mich( Ben sana soruyorum, sen bana soruyorsun) eTwinning Projemizi okulumuzdan Yasemin Göç ile Polonya, İtalya ve Türkiye'den toplam 5 ortak yürütmektedir. Projede farklı Web 2.0 araçları ile Almanca müfredatına uygun aktiviteler hazırlanmaktadır. Bu proje ile öğrencilerin Almanca 'ya olan ilgileri artacak, farklı okullardan projeye katılan akranları ile tanışacak ve yabancı dil becerileri gelişecektir.

 

 

İngilizce ve Almanca Öğretmenlerini bir araya getiren, interaktif oyunlarla öğrencilerin yabancı dil öğrenimine katkı sağlayan eTwinning projesinde öğretmen, öğrenci ve velilerin proje öncesi ve sonrası cevaplamış oldukları anketler;

 

Öğretmen anketleri için Tıklayınız:

https://view.genial.ly/607ea7c7b25c590da39b7a00/horizontal-infographic-lists-preand-post-tests-for-teachers

 

Öğrenci anketleri için Tıklayınız:

https://view.genial.ly/607ea0e3bdbd9e0db2807339/horizontal-infographic-lists-preand-post-tests-for-students

 

Veli anketleri için Tıklayınız:

https://view.genial.ly/607eaa8383f09d0d343f81c3/horizontal-infographic-lists-preand-post-tests-for-parents

 

Tüm anketlerin özeti için Tıklayınız:

https://www.emaze.com/@AOTQRZLTW/gallery

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.04.2021 - Güncelleme: 12.01.2023 15:40 - Görüntülenme: 768
  Beğen | 0  kişi beğendi