T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Erkek Lisesi

ACTION TIME eTwinning PROJEMİZ SONA ERDİ

Projemiz, atıklarla ilgili farkındalık oluşturmayı ve çevre bilincini artırmayı hedefleyen bir projeydi. Action Time- Hareket Zamanı eTwinning projesi kapsamında, proje üyeleri çöp izleri, atık gerçekleri, çeşitleri, geri dönüşüm yöntemleri ve alternatifleri üzerine araştırmalar yapmış ve günlük atıklarımızın doğaya verdiği zararın farkına varmıştır. Aynı zamanda geri dönüşüm yöntemlerini ve sorumlu üretici ve tüketici olmanın önemini öğrenmiştir.

 

Proje üyeleri, 21. yüzyıl becerilerini kullanarak teknoloji ve web 2-3 araçları hakkındaki bilgilerini ve İngilizce becerilerini geliştirmişlerdir. Okullarında çeşitli geri dönüşüm kampanyaları başlatarak, hayvan barınaklarına mama sağlamak için plastik kapak toplama veya okulda demir geri dönüşümü gibi faaliyetlerde bulunmuşlardır.

 

Ayrıca, aylık olarak düzenlenen zoom odası toplantılarıyla beyin fırtınaları yapılmış ve İngilizce aktif bir şekilde kullanılmıştır. Action Time projesi, Bursa Anadolu Lisesi, Bursa Erkek Lisesi, XXXVIII Liceum Ogólnokształcące im. Stanisława Kostki Potockiego ve Srednja Ekonomska Skola Sarajevo okullarının işbirliğiyle yürütülmüştür.

19-06-202319-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.06.2023 - Güncelleme: 19.06.2023 12:06 - Görüntülenme: 190
  Beğen | 0  kişi beğendi