Ağu

9. Sınıfa yerleştirilen öğrencilerimizin velilerinin 03.09.2018-07.09.2018 tarihleri arasında okulumuza gelerek ders seçimi yapmaları ve sistemde yer alan öğrenci veli e okul bilgilerini güncellemeleri  gerekmektedir.

Öğrenci Kıyafetleri: Yönetmelik gereği velilerimizin görüşü alınarak belirlenen öğrenci kıyafet örnekleri okulumuzda sergilenmektedir. Velilerimizin talebi ve komisyon kararı gereği okul kıyafetlerinin giyilmesi zorunludur.

Yemek Hizmetleri: Okul yemekhanesi kantin tarafından işletilmektedir. Aylık kart alınarak yemekhaneden faydalanılmaktadır. Yemekhanedeki yemekler özel yemek şirketi tarafından verilmektedir

Parasız Yatılılık ve Bursluluk: Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavına 2018 yılında başvuran öğrenciler, kazandıklarına dair belgeyi 21 Eylül 2018’e kadar teslim edeceklerdir. Mezun oldukları okullarda burs alan öğrenciler, durumlarını görevli müdür yardımcısına bildireceklerdir. Burs Ödemeleri: Parasız Yatılılık ve Bursluluktan yararlanarak burs alan öğrencilerin ödemeleri ilgili aylarda Vakıflar Bankası ATM’leri aracılığıyla yapılmaktadır.

İletişim: Yukarıda belirtilen hususlarla ile ilgili tereddüde düşülen durumlarda, (0224- 221 23 23 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.İnternet Adresi: bel.meb.k12.tr/ İnternet adresimizden okulumuzla ilgili haberlere, ders programlarına, veli toplantı gün ve saatlerine, veli toplantısı harici öğretmen görüşme gün ve saatlerine, okulumuz öğrencileri ile ilgili faaliyet ve duyurulara ulaşabilirsiniz.

Şbt

2.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ

Şbt

05/02/2018 TARİİHNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE ÖĞRETMENLERİN HAFTALIK  DERS PROGRAMLARI GÜNCELLENMİŞTİR.

1.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ

VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ