"Pansiyonlu Okul Öğrenci Memnuniyet Anketi" ve "Pansiyonlu Okul Veli Memnuniyet Anketi"

2023 Eğitim Vizyonu Belgesi´nde belirtilen hedefler doğrultusunda, Bakanlığımıza bağlı okul pansiyonlarında hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla her eğitim-öğretim yılının birinci ve ikinci dönemlerinde “Pansiyonlu Okul, Öğrenci Memnuniyet Anketi” ve “Pansiyonlu Okul, Veli Memnuniyet Anketi” uygulanacaktır.

MEBBİS sisteminde Veri Toplama Modülü üzerinde 2018-2019 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi için hazırlanan  anketlere öğrencilerin ve öğrenci velilerinin ver giriş yapması istenmektedir.

Pansiyonda kalan öğrencilerimizin ve velilerinin belirtilen adreslerde yer alan anketi doldurmaları rica olunur.

Bağlantı Adresleri;

Öğrenci Anketi için tıklayınız.

Veli Anketi için tıklayınız.

Yayın: 22.04.2019 - Güncelleme: 22.04.2019 11:07 - Görüntülenme: 502