ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK DUYARLILIK

Bursa’da ikamet eden şehit aileleri için güzel bir projeye imza atan öğrencilerimiz, 13 şehit ailesi ile iftarda buluştu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi’nin Yönetim Kurulu’nun, okul idaresinin ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin de yer aldığı buluşmada, okulda ağırlanan ailelere öğrencilerimiz tarafından yapılmış şehitlik köşesi gösterildi. Köşede öğrenciler tarafından 2 yıl boyunca yapılmış şehit ailesi ziyaretlerinin, şehitlik ziyaretlerinin ve şehitlerinin fotoğraflarını gören şehit aileleri, duygu dolu anlar yaşadı.

Ailelerin, öğrencilerin bu anlamlı etkinliğinden duyduğu mutluluk ve gurur gözlerden kaçmadı. Açılan iftarın ardından yenilen yemeklerden sonra kısa bir tören gerçekleştirildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şenol, projeden duydukları memnuniyetten ötürü okul müdürüne vekaleten Müdür Başyardımcımız Ali Rıza TURHAN’a ve projeye liderlik yapan Muhammed MUHAMMEDOĞLU’na plaket verdi. Daha sonra ise Müdür Başyardımcımız Ali Rıza TURHAN, projede emeği geçen Mehmet Zeki BOZÜYÜK’e, Meryem Özgül VARDAR’a ve projede büyük emeği bulunan ekipteki öğrencilere (Selin TEĞİN, Şeyda SEVİNÇ, Didar YAVUZ, Sudenur TURHAN, İrem Naz TAZE, Yaren DİNÇ, Zeynep YILDIZ, Sudenaz YILMAZ) plaket ve belgelerini verdi.

30-05-201830-05-201830-05-201830-05-201830-05-201830-05-201830-05-2018

Yayın: 30.05.2018 - Güncelleme: 30.05.2018 17:14 - Görüntülenme: 233