eSkills: learning languages together

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burçin YÜCESAN’ın İspanya, İtalya ve Portekiz’den 7 ortakla yürütmüş olduğu “eSkills: learning languages together” isimli projemiz tamamlandı.

“eSkills: learning languages together”, bir yabancı dilin becerilerini geliştirmek için gerekli olan çevrimiçi öğrenme platformlarını ve farklı medya (radyo istasyonları, TV ) platformlarını araştırmak ve değerlendirmek üzerine yapılmış bir projedir. İnternet, dil öğrenimi için çok çekici bir araçtır. Çevrimiçi materyallere erişmek ve hatta dil becerilerini çevrimiçi olarak uygulamak kolaydır. Bu proje, öğrencilerin Avrupa'nın dilsel zenginliğini ve dillerini teknoloji aracılığıyla öğrenme şeklimiz üzerine düşünmelerini sağlamayı amaçlamıştır. Proje kapsamında öğrenciler bir dil becerisi (dinleme) seçtiler ve dil öğrenmenin değerini anadillerinin bakış açısından tartıştılar. İyi uygulamalar ve işbirlikçi etkinlikler sayesinde, öğrenciler dijital yeterliliklerini pekiştirdiler ve dil becerilerini geliştirmek adına yararlanabilecekleri farklı platformları keşfettiler.   Emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutlarız.

30-05-202330-05-2023

Yayın: 30.05.2023 - Güncelleme: 30.05.2023 12:20 - Görüntülenme: 119