BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Erkek Lisesi

Digitally Competent Nisan Ayı Bülteni

DIGITALLY COMPETENT NISAN AYI BÜLTENİ

Öğrencilerin 21.yüzyıla özgü dijital yetkinliklerini geliştirmeye amaçlayan, okulumuz İngilizce Öğretmeni Mehtap Hoşgör tarafından yürütülen Etwinning projesi 'DIGITALLY COMPETENT' Nisan ayı itibariyle çalışmalarını tamamlamıştır. Polonya, İtalya, Bosna- Hersek ve Türkiye'den ortakların yer aldığı proje,bu süreçte çeşitli dijital etkinliklere,çalışmalara,online toplantılarla kültürel etkileşime öncülük etmiştir. Tüm karışık ülke takımlarının dahil olduğu 'E-Safety Case Podcast' projenin nihai ortak ürünüdür. Yürütülen bu proje sayesinde eğitimde dijital teknolojilerin uygun kullanımı, tüm yetkinlikler için öğretim ve öğrenim süreçlerine fayda sağlayabilmiştir. Öğrencilerimiz araştırma, iletişim ve diğer kültürlerin dünyasına açılabilmiş, çevrimiçi kaynaklar ve işbirliği ile daha güçlü hale gelmişlerdir.

17-04-2022

Yayın: 17.04.2022 - Güncelleme: 27.12.2022 11:52 - Görüntülenme: 263