"A Booktrip Through Europe"

Kuruculuğunu İspanya (Carmen Fernandez) ve Türkiye (Burçin Yücesan)’nin yaptığı "A Booktrip Through Europe" isimli eTwinning projemizde artık sona yaklaştık.

Bilindiği üzere, Avrupa bir tarih, kültür ve gelenekler mozaiğidir. Bu proje, öğrencileri geçmişte ve günümüzde Avrupa yazılarının çeşitliliği konusunda bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Her bir ülke kendi ülkesini en iyi temsil eden, geleneklerini, göreneklerini, yaşam tarzlarını yansıtan ve kaybolmayan eserleri ve yazarlarını seçtiler.  Proje sayesinde öğrenciler, çevrimiçi konferanslar aracılığıyla izlenimlerini paylaştılar ve Avrupa çerçevesindeki yazma uygulamalarının zenginliğini ve özelliklerini keşfetmek adına ortak bir geziye çıkarak araştırma yaptılar.

Her bir ülkenin kültürüne yazarlar ve kitapları aracılığıyla yaptığımız yolculukta keşfettiklerimiz ve edindiğimiz tecrübe inanılmazdı. Projeye katılan tüm öğrencileri ve ortak ülke katılımcılarını gönülden kutlarız.

24-05-202324-05-2023

Yayın: 24.05.2023 - Güncelleme: 24.05.2023 15:51 - Görüntülenme: 128